Proiect EPMagazine

Noutăți

Concurs "Suntem tânăra generație" 2017

Anul trecut am obtinut locul I pe tara la concursul "Suntem generatia in miscare", fapt care ne-a bucurat si ne-a dat multa incredere in noi. Anul acesta, fundatia Prais vine cu o alta propunere, tot pentru elevii claselor IX-XI. Ei sunt incurajati sa participe la concursuri de cultura generala, sa organizeze un flashmob si sa posteze diplome cu premii obtinute in perioada 1 ianuarie-30 mai 2017.

Pentru a castiga, avem nevoie de cat mai multe likeuri pe pagina de Facebook - Suntem tanara generatie!
Flashmob
Am talent

Obiectivele proiectului sunt promovarea starii de bine a adolescentilor bazata pe un stil de viata echilibrat, pe importanta cunoasterii, a educatiei, a valorilor morale si pe valorizarea tinerei generatii!

Asteptam cat mai multe likeuri!! SUNTEM TANARA GENERATIE!!!

Bikeathon

Susține proiectul „Vino cu noi in laboratorul de științe

Proiect inițiat de Consiliul Școlar al Elevilor Colegiului Național „Doamna Stanca” Făgăraș

Intre datele de 25.04.2012 si 27.04.2012 a avut loc la Fagaras si la Academia Sambata de Sus o parte a conferintei anuale EPMagazine, la care au participat elevi din Fagaras, Brasov, Bucuresti si din Catania - Italia.

Este vorba despre o revista in care elevii pot publica articole stiintifice pe diverse teme, precum fizica, chimia, limbi straine, sau alte domenii stiintifice. Elevii de la toate liceele Fagarasene au sustinut prelegeri pe diferite teme.

Revista este editata la nivel European, fiind implicati elevi din Italia, Grecia, Bulgaria, Turcia. In fiecare tara exista un comitet redactional ce poate coordona alte comitete redactionale in tara respectiva.

Elevii nostri au prezentat tema: Important Romanian inventions, tema ce reprezenta un top al descoperirilor si Romanesti.

Urmatoarea intalnire a comitetelor redactionale alcatuite din elevi si profesori ar trebui sa aiba loc in Catania la sfarsitul lunii Septembrie.