PROIECT YOUTHBANK – THE YES ROOM


PROIECT YOUTHBANK – THE YES ROOM

In anul scolar 2018-2019 un grup de elevi de la colegiul nostru a aplicat si a obtinut finantare pentru un proiect inedit: the YESROOM.

'Ne-am dorit sa ne intalnim cu tineri din comunitate pentru a socializa, pentru a invata sa fim mai deschisi, mai creativi, pentru a incerca sa invatam cum sa iesim din zona de confort pentu a ne imbunatati stima de sine si nu numai', spun Ruben Ganea, Anisia Lascu, Andreea Florea si Alexandra Sandru, initiatorii proiectului, toti in clasa a XI-a B.

Pentru a 'sparge gheata', elevii au achizitionat jocuri (board games) pe care le-au folosit la cele 6 intalniri din perioada decembrie 2018-iunie 2019, la intalnirile desfasurate la noi in liceu, intalniri la care au participat colegi de la Stanca dar si colegi de la Colegiul National Radu Negru.

Incepand cu luna aprilie, s-au implicat si alti elevi in organizarea acestor intalniri: Maria Gherghel, Maria Visu, Adina Ganta, Andreea Neamtu din clasa a X-a B. Acestia isi doresc sa continue proiectul, coordonand intalnirile viitoare. Ei au venit cu idei care sa ii ajute mai mult la indeplinirea obiectivelor propuse, precum invitati , intalniri tematice si mult mai multa comunicare intre elevii de la toate liceele din Fagaras.